Κολοκοτρώνη 27,
173 43 Αγ. Δημήτριος Αθήνα
Τηλ.: 210-9707682
Fax: 210-9703467

info@katsina.gr

 
 

H «Μυρτώ Κατσίνα & Σια Ο.Ε» είναι μια εταιρεία η οποία εξελίχθηκε γοργά τα τελευταία 10 χρόνια, ακολουθώντας την Παράδοση μιας οικογενειακής επιχείρησης που δραστηριοποιούνταν στο χώρο των Γραφικών Τεχνών από το 1970.

Βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία των πρωτοπόρων στον τομέα της Συσκευασίας και Μεταποίησης έντυπου υλικού, η διοίκηση της Εταιρείας κατάφερε πολύ σύντομα, να εξελίξει Τεχνολογικά όσο και πρακτικά, τις διαδικασίες παραγωγής της. Αποτέλεσμα της πολυετούς αυτής Τεχνογνωσίας είναι η άριστη διεκπεραίωση κάθε εργασίας που αναλαμβάνει, με συνέπεια πάντα στους Χρόνους Παράδοσης, την Ποιότητα και τις πολύ Ανταγωνιστικές Τιμές!!!

Η Εταιρεία διαθέτοντας μόνιμο και έκτακτο εξειδικευμένο συνεργείο εργατών, καθώς και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό είναι σε θέση να εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα στους γρηγορότερους δυνατούς χρόνους παράδοσης.

Το γεγονός ότι οι Εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στον Αγ.Δημήτριο μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας Γρηγορότερα χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος σε Μεταφορές προς και από την έδρα μας. Μας δίνει επίσης τη δυνατότητα να φέρουμε εις πέρας πάντα με Επιτυχία οποιεσδήποτε ‘Εκτακτες και Βιαστικές εργασίες των πελατών μας.